JÁTROVÉ NOKY.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / MASO HOVĚZÍ / HOVĚZÍ VNITŘNOSTI / 




INGREDIENCE: 300 g hovězích jater, 60 g másla, 2 vejce, 1 lžíce poloh. mouky, 2 lžíce strouhanky, sůl, pepř, majoránka, cibule, česnek, petrželka.

POSTUP PŘIPRAVY: Játra dvakrát umeleme na strojku, osolíme, okořeníme, přidáme nekrájenou cibuli a petrželku. Zbylé máslo utřeme s vejcem, přidáme játra, vejce, mouku, strouhanku a dobře promícháme. Lžící tvoříme větší noky, zavařujeme do vařící vody a vaříme 10-12 minut. Okapané omastíme máslem a podáváme se zelím a s brambory.



JÁTROVÉ NOKY. JÁTROVÉ NOKY.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1440 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz